پاورپوینت بررسی سیستم های حرارتی خورشیدی
فهرست مطالب
1 مقدمه
2 پتانسیل گرمایش خورشیدی در انگلستان
3 بودجه دولتی
4 سیستم های حرارتی خورشیدی کارآمد
4.1 اندازه گیری سیستم های آب گرم حرارتی خورشیدی
5 جمع آوری گرمای خورشیدی
6 کلکتور خورشیدی
6.1 کلکتورهای صفحه تخت بدون لعاب
6.2 کلکتورهای صفحه تخت لعابدار
6.3 کلکتورهای لوله تخلیه شده
7 تاسیسات حرارتی خورشیدی
7.1 سیستم حرارتی خورشیدی
7.2 سیستم های کاملا پمپ شده
7.3 سیستم تخلیه
7.4 ذخایر حرارتی و سیستم های ترکیبی
7.5 عواملی که باید قبل از نصب در نظر گرفته شوند
8 مقاله مرتبط در طراحی ساختمان
9 مراجع خارجی
اصطلاح "گرمایی خورشیدی" (ST) برای توصیف سیستمی استفاده می شود که در آن انرژی خورشید برداشت می شود تا برای گرمای آن استفاده شود. سیستم های حرارتی خورشیدی با فتوولتائیک های خورشیدی که نور خورشید را مستقیماً به برق تبدیل می کنند متفاوت است. استفاده از اصطلاح «گرمایی خورشیدی» نیز با ادغام فناوریهای گرمایش و سرمایش «غیرفعال» در ساختمانها همراه است.
انگلستان آب و هوای خوبی برای سیستمهای حرارتی خورشیدی ارائه میدهد که از حدود 60 درصد انرژی خورشیدی دریافتی در خط استوا و مقادیر مشابه دیگر کشورهای اروپای شمالی بهره میبرند. مقدار تابش خورشیدی دریافتی (همچنین به عنوان "تابش خورشیدی" شناخته می شود) بر حسب کیلووات ساعت (کیلووات ساعت) در یک دوره زمانی خاص اندازه گیری می شود. در یک روز معمولی جولای در کاونتری حدود 5 کیلووات ساعت تابش خورشیدی وجود دارد.
سیستم های حرارتی خورشیدی بر حسب کیلووات (کیلووات حرارتی) رتبه بندی می شوند. مجموع تمام تاسیسات حرارتی خورشیدی در بریتانیا در اواسط سال 2010 حدود 400000 کیلووات ساعت بود.
کاربرد اصلی سیستمهای حرارتی خورشیدی در انگلستان گرمایش آب گرم خانگی است، اگرچه سیستمهای ترکیبی نیز وجود دارند که از ذخایر حرارتی غیرقابل شرب استفاده میکنند که مستقیماً با گرمایش فضاهای با دمای پایین (مانند گرمایش از کف) مرتبط هستند و در آبوهوای گرمتر نیز وجود دارد. سیستم های تبرید با انرژی خورشیدی از نظر فنی چالش برانگیزتر.