دانلود,بررسی پاورپوینت نقش متاکائولين در افزايش مقاومت بتن,pptx
بخشی از مطلب
تکليس
کائولينيت دردماي معمولي، به شکل کريستالي (بلوري) پايدار وجود دارد و با هيدوکسيد کلسيم به منظورتوليد مواد سيماني، واکنش نمي دهد.
به منظورتبديل کائولين به يک پوزولان فعال، بايد تحت عمليات حرارتي قرار گيرد که اين فرآيند تکليس نام دارد. احتراق يا کلسينه کردن کائولين، بر واکنش پذيري پوزولاني محصول بدست آمده تأثير گذار است. حرارت، ابتداآب جذب شده را از بين مي برد.
با افزايش درجه حرارت، آب بين لايه اي و آب ترکيبي از بين مي رود. واکنش پذيري پوزولاني کلسينه شده، به از بين رفتن آب ساختاري لايه کائولينيت بلوري مربوط مي شود که به توليد محصولي آمورف يا نيمه آمورف با مساحت ظاهري زياد و واکنش پذيري شيميايي زياد منجر مي گردد.
آزمايش ها نشان داد که بااستفاده ازمتاکائولين به مقدار 5% تا 10 % جرمي، بتني به دست مي آيد که با خواص و کارآيي بتن توليد شده با دوده سيليسي از نظرافزايش مقاومت و نفوذ يون کلريد و انقباض و مقاومت در برابر درجات و سيکل هاي يخ
زدن -آب شدن، برابري مي کند.
براي دستيابي به اهداف تعيين شده، ابتدادماي تکليس تعيين گرديد و کائولين کلسينه طبق نسبت هاي تعيين شده، در طرح اختلاط بتن استفاده گرديدو بر روينمونه هاي مکعبي بتن، تست مقاومت انجام شدو در آخر، به منظور نتيجه گيري، بر روي نتايج به دست آمده آناليز انجام شد.
نمودار مربوط به آزمايش هاي تعيين مقاومت فشاري نمونه هاي مکعبي بتني با درصدهاي مختلف 5،10،15،20 و 30 %جايگزيني متاکائولين در شکل 3 نشان داده شده است.
مقايسه متاکائولين با ساير پوزولانها در مقاومت بتن
نتايج آزمايش مقايسه اي بر روي سه نمونه در جدول زير آمده است. در روز اول، بتن حاوي دوده سيليسي وسرباره، نسبت به بتن متاکائوليني مقاومت بيشتري از خود نشان دادند. همانطور که در جدول نشان داده شده است مقاومت متوسط بتن حاوي دوده سيليسي و سرباره به ترتيب 15 و 2و 14مگاپاسکال است در صورتيکه براي بتن
متاکائوليني اين 11.3 مي باشد.
اما در روزهاي بعدي، شرايط تغيير کرده و مقاومت بتن متاکائوليني در روزهاي
3،7 و 28 در مقايسه با بتن حاوي دوده سيليسي و سرباره، بيشتر است.
فهرست مطالب
خلاصه
مقدمه
کائولين
خواص فيزيکي و شيميايي کائولين
اندازه ذرات
تکليس
متاکائولين
مقايسه متاکائولين با ساير پوزولانها در مقاومت بتن
نتايج
مراجع