دانلود,بررسی پاورپوینت ساختمان های بتن آرمه با شیوه ی قالب های تونلی,pptx
بخشی از مطلب
از مزایای این روش:
با انجام مدیریت صحیح در اجرا و با استفاده از فناوری های روز و به کارگیری فناوری در تسریع گیرش و افزایش مقاومت بتن می توان سرعت اجرا را به طور چشمگیری افزایش داد. هم اکنون، با استفاده از روش تونلی، انبوه سازان با برنامه ریزی اجرای یک طبقه در دو روز، مجتمع های مسکونی بزرگ را می سازد.
محدودیت در طراحی فضا های داخلی است. لازم است طراحی بر طبق محدودیت های اجرا در خصوص ابعاد قالب و قالب گذاری و به صورت مدولار انجام شود.
در ساختمان های اجرا شده به روش تونلی، ابتدا آرماتور بندی و تعبیه مسیر های تاسیسات مکانیکی و برقی در دیوار ها انجام می شود و هم زمان با این اقدامات، قالب بندی بازشو های مورد نیاز برای تاسیسات و در و پنجره اجرا میشود. قالب های دو طرف دیوار را به صورت پشت به پشت، قالب بندی بازشو های مورد نیاز برای تاسیسات و در و پنجره اجرا می شود.
قالب های دو طرف دیوار را به صورت پشت به پشت، قالب بندی می کنند و با قرار گرفتن قالب های متوالی در کنار هم، بدون قالب واسط سقفی یا همراه با آن، مجموعه قالب های دیوار و سقف را تشکیل می دهند.
در مرحله بعد، آرماتور بندی سقف و جاگذاری مسیر های برق انجام می شود و قالب هایی برای خالی ماندن محل داکت ها و دیگر حفره های لازم در سقف نصب می شود. در ادامه، بتن ریزی سقف ها و دیوار ها به صورت یکپارچه و در یک مرحله انجام می شود. اجرای جدار های بتنی پرداخت شده، نیاز به نازک کاری بر روی سطوح آن ها را برطرف می کند.
فهرست مطالب
مقدمه
از مزایای این روش
از معایب این روش
سیستم قالب تونلی
معرفی سیستم تونلی و مزایای آن به همراه سیستم تونلی کلاسیک
سیستم قالب تونلی کلاسیک (کاتالوگ)
روش های نگهداری
مقاومت بسیار خوب در برابر زلزله
سهولت در اجرا و نظارت سازه
عایق بندی حرارتی و صوتی ساختمان