پاورپوینت انواع سقفهای رایج بتنی
کرومیت –کمپوزیت-متال دک - کوبیاکس
61 اسلاید
بخشی از مطالب:
این نوع سقف یکی از رایج ترین انواع سقف به حساب می آید. اجزای تشکیل دهنده سقف تیرچه – بلوک شامل تیرچه ، بلوک پرکننده و بتن وآرماتورحرراتی وآرماتور تقویتی برش (اوتکا ) می باشد. در این میان دوجزء اول یعنی تیرچه و بلوک پرکننده اجزای منحصر به فرد این نوع سقف محسوب می شوند.
در سیستم سقف کُرمیت از تیرچههای فولادی با جان باز در ترکیب با بتن استفاده میشود. در ساخت تیرچههای مذکور از یک تسمه، در بال تحتانی و نیز یک میلگرد خم شده در جان استفاده میشود. برای پرکردن فضای خالی بین تیرچهها از قالبهای ثابت مانند بلوکهای سیمانی، پلی استایرن، طاق ضربی، قالبهای موقت فولادی (کامپوزیت ) و یا هر پرکننده سبک استفاده میشود. فواصل تیرچهها بسته به نوع قالب از 73 سانتی تا 100 سانتی متر متغیراست، روی سقف نیز با 4 الی 10 سانتی متر بتن پوشانده میشود.
تیرچهها از نوع خود ایستا بوده و به همین علت هیچ نوع شمع بندی در زیر سقف مورد نیاز نمیباشد و تیرچهها به نحوی طراحی میشوند که بتوانند وزن بتن خیس، قالبها و عوامل اجرایی سقف را به تنهایی تحمل کنند.
پس ازاین که بتن به 75% مقاومت مشخصه خود میرسد، تیرچههای فولادی با بتن به صورت یک مقطع مختلط وارد عمل شده و بارهای مرده و زنده سقف را تحمل میکنند.
فهرست:
سقف
سقف کرومیت
– مقدمه
– تاریخچه
– اجزای تشکیل دهنده سقف کرومیت
– اتصال تیرچه ها به تكیه گاه
– مزایای سقف کرمیت
– انواع سقف کرمیت
سقف کامپوزیت
– مقدمه
– روش اجرای سقف کامپوزیت بر روی سازههای فولادی
– قالب بندی
– آرماتوربندی
– قالب برداری
– محاسن سقف کامپوزیت
– نقاط ضعف احتمالی سقف کامپوزیت
سقف عرشه فولادی (متال دک)
– مقدمه
– ویژگی های سقف متال دک
– اجزای تشکیل دهنده سقف متال دک
– مزایای سقف متال دک
سقف کوبیاکس
– مقدمه
– اجزای تشکیل دهنده
– مزایای معماری سیستم کوبیاکس
– مزایای اقتصادی سیستم کوبیاکس
– نحوه اجرای سقف کوبیاکس