پاورپوینت بررسی دبستان پسرانه شهيد بهشتي تهران
حجم ساده مستطيلي که متقارن وریتمیک بوده و حجم مدور سالن چند منظوره به آن الحاق شده است . قسمت پائين قبلاً پيلوتي بوده که در بازسازي انجام شده ، پر شده و به نماز خانه تبديل شده است.
3- نما: ترکيب ساده و شکيل حجم ها و پر و خالي ها و دو رنگ آجر و قرمز و سنگ سفيد که با هم کار شده اند نماي ساده و زيبايي را به وجود آورده است . ورودي در محل اتصال دوحجم قرار گرفته است و خطوط نما بر تعداد طبقات تاکيد مي کنند نماي جنوبي تماماً به پنجره هاي کلاس هاي درس تخصیص يافته و يکپارچگي اين نما بر کاربري يکسان آنها تاکيد دارد . خط آسمان سفيد در بالاي هر طبقه درکل نما امتداد دارد که حجم ها را به هم مي دوزد و هر کلاس داراي 2 پنجره بوده که به صورت ریتمیک و با فاصله در نما تکرار شده است .
4-کلیات ساختمان :بخش هاي مختلف :( طبقه اول: اتاقهاي اداري ، آزمايگشاه مجهز و همچنين اتاق بهداشت ،آبدارخانه ،کتابخانه و کلاسهاي اول که در دو طرف يک راهرو هستند قرار دارند .طبقه دوم : کلاسهاي دوم و سوم و ورودي سالن چند منظوره و همچنين دفتر مدير و ناظم قرار داد.طبقه سوم : کلاسهاي چهارم و پنجم و ورودي بالکن سالن چند منظوره قرار گرفته است .
دوپله با پهنای زياد و فضا ي لابي مانند وسيع جلوي آنها در دو طرف ساختمان وجود دارد ، که به دليل ترافيک کمتر راهرو از دو طرف تخليه مي شود ، طبقه دوم از پلکان سمت چپ و طبقه سوم از پلکان سمت راست تخليه مي شوند . کلاسهاي اول در دو طرف يک راهرو با امکان تخليه از درب بالکن ودارا بودن حياط جداگانه با تراز ارتفاعي بالاتر ، جدا شده اند فضاهاي خدماتي (سرايداري ، موتور خانه و ..... ) از طريق حياط خلوتي که در پشت قرار گرفته است و به آبدارخانه باز می شود متمايز شده اند و موتور خانه به دليل ايجاد نکردن مزاحمت توسط پله موجود در حياط خلوت به زير زمين منتقل شده است . درقسمت جنوبی (جنب ورودی ) درابتدای ساخت دارای پیلوت بوده است که در فصل سرما بسیار کارآمد بوده اما در سالهای ابتدایی تاسیس توسط دیواری اطراف آن را پوشانده وبه نمازخانه تبدیل کردند که تاثیر نامناسبی بر روی نمای ساختمان بوجود آورده است .
تمامی کلاسهای مدرسه بزرگ طراحی شده است که این موضوع امکان حرکت راحت وکنترل آموزگار را درکلاسهای درس ممکن می سازد . تفکیک کلاسها از طریق طبقات صورت گرفته است.عرض کم ورودی دفتر مشکلاتی را از جهت جابجایی مبلمان ووسایل دفتر به وجود آورده است .کلاسها دارای نور کافی بوده وبالای پنجره ها برای تهویه باز میشوند.پنجره ها نیز دارای حفاظ بوده ودرطبقه همکف (کلاسهای اول) دارای سایبان میباشد .شیشه موجود درقسمت فوقانی درامکان دید به راهرو را میسرمی کند. راهروی طبقه همکف دارای درهای دو طرفه بوده که احساس امنیت را در فضای محصور القا میکند. هر کلاس دارای اسم بوده و پاکتی برای نظرات و نامه ها در کنار در آن موجود می باشد.شوفاژها درپاگرد پله نصب شده اند که ایمنی حرکت در پله راپایین می آورد.
و.....