خانه

 درباره ما
 ارتباط با ما
 راهنمای فروشگاه

 فروش آثار شما
 نمونه قراردادها
رزومه
 نمونه کارها
 
جهت اطمینان از نماد اعتماد فروشگاه به سمت راست صفحه اول سایت (خانه) مراجعه فرماييد       جزوات معماری       پاورپوینت های معماری       چند جمله از بزرگان : درنگ، بهترین درمان خشم است.        مناعت، بین خودستایی و خود هیچ انگاری است./ ارسطو       می‌توان حقیقتی را دوست نداشت، اما نمی‌توان منکر آن شد./ ژان ژاک روسو       زندگی مسئله در اختیار داشتن کارت‌های خوب نیست بلکه خوب بازی کردن با کارت‌های بد است./ گابریل گارسیا مارکز       جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست. (محمد حجازی)       برای کسی که شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد       علت هر شکستی، عمل کردن بدون فکر است. (الکس‌مکنزی)       بهتر است ثروتمند زندگی کنیم تا اینکه ثروتمند بمیریم. (جانسون)       از دیروز بیاموز. برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش. (آلبرت انیشتن)       کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده .داروین        شما تنها زمانی به قدرت نیاز دارید که قصد انجام کار مضری را داشته باشید در غیر این صورت عشق برای انجام هر کاری کافی ست. چارلی_چاپلین       زیبایی غیر از اینکه نعمت خداست. دام شیطان نیز هست . فردریش نیچه       از زندگانیم گله دارد جوانیم ، شرمنده جوانی از این زندگانیم      
فروشگاه مقالات
 
فهرست مطالب: دانلود پاورپوینت بررسی معماری پارک شفق اثر کامران دیبا

   تعدادبرگ: 31 اسلاید .   قیمت: 10000 تومان   حجم فایل: 2426 kb  تعدادمشاهده  2


بخشی از مطلب
فرهنگ‌سرای شفق:
 
فرهنگ‌سرای شفق، یکی از بزرگترین فرهنگ سراهای تهران است که در پارک شفق احداث شده است. ساختمان های داخلی آن طی سالهای 1345 تا 1348 توسط شهرداری تهران احداث شد. ابنیه داخل پارک محل استقرار واحدهای اداری و اجرائیات راهنمایی و رانندگی بوده تا اینکه شهرداری منطقه 6 به منظور استفاده بهینه از این فضا، تصمیم به تغییر کاربری این مجموعه بعنوان فرهنگ‌سرا گرفت. به منظور عملی ساختن این تصمیم بازسازی ساختمان موجود از اردیبهشت ماه 1372 آغاز و پس از تکمیل عملیات آن، که 18 ماه به طول انجامید،  سر انجام  در تاریخ 19 مهرماه 1373 مقارن با سالروز ولادت حضرت زینب کبری(س) با عنوان فرهنگ سرای شفق توسط جمعی از مسئولین وقت گشایش یافت.
 
این فرهنگ سرا در پی هویتی شدن فرهنگ سراهای تهران در سال 1380 با هویت دانشجو به " فرهنگ سرای دانشجو" تغییر نام داد و تا تیر ماه 1388 با این نام به فعالیت خود ادامه داد. از این تاریخ و در پی محلی شدن دوباره فرهنگ سراها این مجموعه به "فرهنگ سرای شفق" تغییر نام داد و هم اکنون با این نام مشغول به ارائه خدمات به شهروندان است.
 
فرهنگ سرای شفق دارای فضاهای فیزیکی متنوعی به شرح زیر است:
 
نگارخانه:
 
نگارخانه شفق با 110 متر مساحت بعنوان یکی از نگارخانه های درجه یک سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران هر هفته میزبان یکی از هنرمندان شهر تهران است.
 
برگزاری برنامه های جنبی چون نمایشگاه های حراج آثار دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته هنر، کارگاه های آموزشی چون کاریکاتور، تصویرسازی و برپایی بازارچه های مختلف از فعالیت های این واحد است.
 
سرای کتاب:
 
سرای کتاب فرهنگ سرای شفق با یک معماری زیبا همه روزه پذیرایی پژوهشگران و کتابخوانان شهر تهران است. تجهیز سرای کتاب به نشریات و نشرهای روز کشور و ارائه خدماتی چون استفاده رایگان از اینترنت و پذیرایی از اعضاء از ویژگی های این مجموعه می باشد.
 
سالن آمفی تئاتر:
 
سالن آمفی تئاتر فرهنگ سرای شفق با گنجایش 210 نفر و مجهز به سیستم های نور و صدا آماده ی برگزاری برنامه های مختلف می باشد.
 
اتاق آبی:
 
اتاق آبی فرهنگ سرای شفق بعنوان یک سالن اجتماعات کوچک گنجایش 80 نفر را دارد. برگزاری نشست های کانونها و کلاس های آموزشی از کارکردهای این فضا است.
 
واحد آموزش:
 
این واحد بعنوان متولی برگزاری کلاس های آموزشی فرهنگ سرا،  هر فصل کلاس‌های متنوعی برای شهروندان برگزار می کند. دوره‌های آموزش قرآنی، کامپیوتر، ورزشی، مهارتهای زندگی، تجسمی، زبان های خارجه، هنری  و ادبی از جمله برنامه های این واحد می باشد. استفاده از اساتید مجرب، استفاده ار وسایل کمک آموزشی، هزینه مناسب و برگزاری کلاسها در ساعات مختلف روز جهت استفاده بهینه شهروندان از ویژگی های دوره های آموزشی فرهنگ سرای شفق می باشند.
 
واحد کانونها:
 
واحد کانونهای فرهنگ سرای شفق بعنوان محلی برای مشارکتهای اجتماعی شهروندان و داشتن بیش از 10 کانون از واحدهای فعال فرهنگ سرای شفق می‌باشد. کانونهایی چون کانون طب سنتی، کانون تاریخ و ایرانشناسی، کانون ورزش، کانون نجوم، کانون ادبی، کانون رباتیک، کانون تئاتر و کانون فرزانگان از جمله کانون های فعال فرهنگ سرای شفق می باشند. این کانونها به صورت دوره ای جلسات خود را در اتاق آبی یا سالن اجتماعات فرهنگ سرای شفق برگزار می کنند. برگزاری برنامه های جانبی چون سفرهای و جشنواره های علمی، فرهنگی، مذهبی و اجتماعی از دیگر برنامه های این واحد است.


کلمات کلیدی مرتبط:
بخشی از مطلب ,فرهنگ‌سرای شفق: , ,فرهنگ‌سرای شفق، یکی از بزرگترین فرهنگ سراهای تهران است که در پارک شفق احداث شده است. ساختمان های داخلی آن طی سالهای 1345 تا 1348 توسط شهرداری تهران احداث شد. ابنیه داخل پارک محل استقرار واحدهای اداری و اجرائیات راهنمایی و رانندگی بوده تا اینکه شهرداری منطقه 6 به منظو,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت تحلیل بررسی معماری بنای حافظیه شیراز
پاورپوینت بررسی و تحلیل معماری پل طبيعت تهران
پاورپوینت بررسی ساختمان کانون وکلای ایران Lawyer Association Center
پاورپوینت بررسی معماری بانک ملی فردوسی ساختمان صندوق پس انداز بانک ملی
پاورپوینت بررسی معماری بنای نظمیه شهربانی اثر معمار قلیچ باغلیان
پاورپوینت از الف تا ی معماری میدان آزادی تهران
پاورپوینت تحلیل معماری دانشکده مدیریت بازرگانی دانشگاه تهران اثر حسین امانت
پاورپوینت بررسی معماری ساختمان وزارت کشور در تهران
پاورپوینت بررسی معماری مدرسه پولاد شهر اثر سید هادی میرمیران
پاورپوینت بررسی معماری دانشگاه شهید باهنر کرمان
پاورپوینت بررسی معماری ساختمان وزارت کشاورزی تهران
پاورپوینت تحلیل معماری دانشگاه شهید باهنر کرمان اثر مشاور پیرراز
پاورپوینت بررسی و تحلیل معماری تالار وحدت تهران
پاورپوینت بررسی معماری آرامگاه فردوسی
پاورپوینت بررسی معماری ارامگاه فردوسی
پاورپوینت تحلیل معماری ساختمان اداری آرمیتا در بخارست تهران
پاورپوینت تحلیل معماری دبیرستان البرز تهران
پاورپوینت بررسی معماری ساختمان شهرداری رشت با سبک معماری روسی
دانلود بررسی کاخ های نیاوران و گلستان
دانلود بررسی کاخ های پهلوی

 


کليه حقوق اين وب سايت محفوظ و متعلق به نقش برتر پارس مي باشد
هرگونه کپی برداری منجر به پیگیری قضایی خواهد شد
Copyright © 2013-2025 - All rights reserved
طراحی سایت مشهد